رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شکلات های قلبی مخصوص عید

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شکلات های قلبی مخصوص عید

این شکلات های قلبی خوشمزه را به راحتی می توانید تهیه کنید و برای عید از میهمان ها پذیرایی کنید و لذت ببرید.

وسایل مورد نیاز برای شکلات های قلبی :

شکلات سفید      200 گرم
بیسکویت پودرشده       300 گرم
پسته برشته شده و پودر شده      100 گرم
 عسل     یک قاشق سوپخوری
گلاب     2 قاشق چایخوری
مربای زردآلو     3 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه     3 قاشق سوپخوری
شکلات سیاه آب شده     100 گرم
شکلات سیاه آب شده اضافه     150 گرم
خرده بیسکوئیت     100 گرم

روش درست کردن شکلات های قلبی :

شکلات سفید ذوب شده، بیسکویت پودر شده، پسته، عسل، گلاب، مربای زردآلو، خامه صبحانه و شکلات سیاه آب شده را مخلوط کرده تا یکدست شده به صورت خمیر نرمی درآید.

بعد داخل یک عدد قالب 20×20 سانتیمتری را که چرب کرده و با کاغذ پوشش داده اید ریخته و صاف بکنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از یخچال خارج کرده و از قالب جدا کنید و برش بزنید.

همچنین می توانید از کاتر مورد نظر استفاده کرده و برش را انجام دهید.

دوباره در یخچال قرار دهید، شکلات سیاه آب شده اضافه را با خرده بیسکویت مخلوط کرده شیرینی برش خورده را از یخچال خارج کنید و داخل شکلات غوطه ور کنید و روی توری قرار دهید تا شکلات اضافه از آن جدا شود.

می توانید این شیرینی را به مدت 3 روز در یخچال نگهداری بکنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا