روش درست کردن شکلات های قلبی مخصوص عید
روش درست کردن شکلات های قلبی مخصوص عید
این شکلات های قلبی خوشمزه را به راحتی می توانید تهیه کنید و برای عید از میهمان ها پذیرایی کنید و لذت ببرید.
وسایل مورد نیاز برای شکلات های قلبی :
شکلات سفید 200 گرم
بیسکویت پودرشده 300 گرم
پسته برشته شده و پودر شده 100 گرم
عسل یک قاشق سوپخوری
گلاب 2 قاشق چایخوری
مربای زردآلو 3 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 3 قاشق سوپخوری
شکلات سیاه آب شده 100 گرم
شکلات سیاه آب شده اضافه 150 گرم
خرده بیسکوئیت 100 گرم
روش درست کردن شکلات های قلبی :
شکلات سفید ذوب شده، بیسکویت پودر شده، پسته، عسل، گلاب، مربای زردآلو، خامه صبحانه و شکلات سیاه آب شده را مخلوط کرده تا یکدست شده به صورت خمیر نرمی درآید.
بعد داخل یک عدد قالب 20×20 سانتیمتری را که چرب کرده و با کاغذ پوشش داده اید ریخته و صاف بکنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از یخچال خارج کرده و از قالب جدا کنید و برش بزنید.
همچنین می توانید از کاتر مورد نظر استفاده کرده و برش را انجام دهید.
دوباره در یخچال قرار دهید، شکلات سیاه آب شده اضافه را با خرده بیسکویت مخلوط کرده شیرینی برش خورده را از یخچال خارج کنید و داخل شکلات غوطه ور کنید و روی توری قرار دهید تا شکلات اضافه از آن جدا شود.
می توانید این شیرینی را به مدت 3 روز در یخچال نگهداری بکنید.
افزودن دیدگاه جدید