رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن خرمای فنجانی با انبه و موز

تاریخ انتشار:

روش درست کردن خرمای فنجانی با انبه و موز

خرمای فنجانی با انبه و موز یک نوع دسر خوشمزه و بسیار مقوی است که پیشنهاد می دهیم برای بچه ها تهیه کنید.

وسایل مورد نیاز خرمای فنجانی با انبه و موز :

چیپس خرما       ۱ پیمانه
بیسکویت پتی بور      ۱۰ عدد
 کره آب شده      ۲ قاشق سوپخوری
شیر      ۲-۳ قاشق سوپخوری
انبه     ۱/۲ عدد
شکلات     ۵۰ گرم
گردو     ۴ عدد
موز     ۱/۲ عدد
کره برای آب کردن شکلات     ۲ قاشق سوپخوری

 

روش درست کردن خرمای فنجانی با انبه و موز :

تابه ای را روی حرارت بگذارید و چیپس خرما را یک دقیقه داخل آن تفت دهید تا کمی نرم شوند، سپس آن ها را داخل ظرفی بریزید و با گوشت کوب مقداری بکوبید (از گوشت کوب برقی استفاده نکنید).

بیسکویت ها را داخل غذاساز بریزید واجازه دهیدتا خرد شوند. نیاز به پودر شدن کامل بیسکویت ها نیست. گردوها را با چاقو ریز خرد بکنید و همراه با بیسکویت ها به خرما اضافه کنید. حالا باید کره آب شده را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. در انتها شیر را کم کم اضافه کنید تا خمیر خرمای منسجمی داشته باشید.

داخل قالب های مافین، کپسول های کاغذی بگذارید. به اندازه یک گردوی درشت از مواد بردارید و کف و دیواره های کپسول را با آن بپوشانید؛ طوریکه با خمیر خرما، داخل کپسول کاغذی یک کاسه درست کرده باشید. حالا قالب ها را داخل یخچال قرار دهید تا فنجان های خرما خوب سفت شوند.

انبه و موز را پوست بگیرید و داخل مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا خوب پوره شوند، بعد داخل فنجان های خرما را با انبه و موز پوره شده پُر کنید.

 

شکلات را با مقداری کره روی حرارت بخار آب، آب کنید. اجازه دهید کمی خنک شود، سپس با قاشق مقداری از شکلات آب شده برداشته و به صورت نواری روی فنجان های خرما بریزید. فنجان ها را چند دقیقه داخل یخچال بگذارید تا شکلات ها سفت شوند، بعد سرو کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا