رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن بیسکوییت کرم دار دو رنگ در تابه و فر

تاریخ انتشار:

روش درست کردن بیسکوییت کرم دار دو رنگ در تابه و فر

این بیسکوییت نه خشک است و نه نرم بنابراین می توان آن را هم درون فر و هم تابه بپزید.

وسایل مورد نیازبرای تهیه بیسکوییت دو رنگ کرم دار:

آرد     4 پیمانه
کره نرم      200 گرم
روغن زیتون یا روغن مایع       یک دوم پیمانه
پودر شکر      1 پیمانه
تخم مرغ      1 عدد
وانیل شکردار     1 قاشق مرباخوری
پودر کاکائو     اختیاری

روش درست کردن بیسکوییت دو رنگ کرم دار:

پودر شکر و کره نرم را ورز دهید تا مخلوط شوند (من با دست هم زدم در کل نیاز به همزن نیست بازم هر طور راحتید پیش بروید).

روغن و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید،وانیل و آرد هم اضافه کنید و ورز بدهید (می توانید نصف خمیر  پودر شکلات اضافه کنید تا کاکائوی شود) (آرد را پیمانه پیمانه اضافه کنید) خمیر باید نه نرم باشد و نه سفت.

خمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر با وردنه باز کنید بعد با هر شکلی خواستید قالب بزنید و روی کاغذ روغنی که کمی روغن مالیدید با فاصله بچینید سپس با سیخ چوبی روی آن ها را چندتا سوراخ بزنید و در فر گرم شده با دمای 175 درجه بپزید تا کمی رنگ آن مایل به صورتی شود.

بعد از پخته شدن اجازه بدهید تا سرد گردد و بین بیسکوییت ها را نوتلا یا شکلات و ... بمالید.

نکته برای تهیه بیسکوییت کرم دار:

سعی کنید  کره خوب به دمای محیط برسه ولی روغن نندازد، انگشت بزنید اگر نرم بود هم دمای محیط شد مناسب است.

من همان ابتدا دو قاشق از آرد کم کدم بعد که خمیرم جمع شد به یکی دو قاشق آرد و به یکی دیگر دو قاشق پودر کاکائو زدم که دو رنگ شود.

یک سری را داخل تابه آماده کردم به این صورت که شعله پخش کن را روی گاز گذاشتم و شعله را ملایم تنظیم کردم بعد تابه حاوی خمیر بیسکوییت را با درب بسته گذاشتم بپزد (نیم ساعت طول کشید بپزد، با چاقو بیسکوییت را تکان دادم راحت جابه جا شد بعد خاموش کردم).

برای فر، از قبل فر را روی 175 درجه یک ربع گرم کردم بعد سینی را داخل آن قرار دادم و بیست دقیقه ای پخت به همون روش بالا چک کردم. بیسکوییت ها اصلا خشک نیست خیلی ترد و خو شمزه است حتما امتحان کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا