رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن مسقطی انار :

تاریخ انتشار:

زوش درست کردن مسقطی انار به روش دیگر مناسب یلدا

وسایل مورد نیاز برای مسقطی انار :

شکر     400 گرم
 نشاسته     8 قاشق غذاخوری
 گلاب      100 میلی لیتر
 آب انار     4 لیوان
کره     40 گرم
دانه انار     به مقدار لازم

روش درست کردن مسقطی انار :

نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط کرده و خوب هم زنید تا حل شود. بعد درون قابلمه ای باقی آب انار را به نشاسته اضافه کنید و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نشاسته کمی غلیظ شود.

 

مقدار شکر به ترشی یا شیرینی آب انار می تواند با توجه به ذائقه شما کمتر یا بیشتر گردد. شکر را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود. سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود. در نهایت کره را به مواد اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد، هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

 

مسقطی را داخل قالب بزرگی که از قبل چرب کرده اید یا ظرف های سرو تک نفره ریخته و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود. هنگام سرو روی مسقطی یا کنار آن را با دانه های انار تزیین بکنید.

 

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا