رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کیک کدو حلوایی مغزدار

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کیک کدو حلوایی مغزدار

وسایل مورد نیازبرای کیک کدو حلوایی مغزدار :

* آرد      300 گرم (150گرم آرد سفید + 150 گرم آرد ذرت )
* پودر شکر      200 گرم  
پودر دارچین       یک قاشق سوپخوری
 بکینگ پودر     2 قاشق مرباخوری
نمک     یک قاشق مرباخوری سرخالی
گردوی خرد شده     100 گرم
کره ی نرم      225 گرم
تخم مرغ درشت     4 عدد
پوره کدو حلوائی     250 گرم
خامه صبحانه     225 گرم
لیموترش     آب یک نصف لیمو
وانیل     نوک قاشق مرباخوری

* آرد : 300 گرم (150گرم آرد سفید + 150 گرم آرد ذرت ) اگر نبود 300 گرم آرد سفید بریزید

* پودر شکر : 200 گرم اگر می خوایید خیلی شیرین نباشد یک مقدار کمتر بریزید

مواد میانی کیک کدو حلوایی مغزدار:

شکر قهوه ای     100 گرم
 پودر 4 ادویه ( فلفل سیاه – میخک – زنجبیل – جوزهندی )      از هر کدام نوک قاشق مرباخوری
 پودر دارچین     یک قاشق غذاخوری سرخالی
 کره نرم      ۱ قاشق غذاخوری

روش درست کردن کیک کدو حلوایی مغزدار :

ابتدا قالب وسط سوراخ دار را با کره چرب کردم و آرد پاشیده و خالی کردم. فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کردم. قطعات کدو را روی توری و روی ظرف آب گذاشتم تا بخارپز گردد. آرد را سه بار الک کردم و با نمک و بکینگ پودر و پودر دارچین و گردو مخلوط کردم. مواد میانی را هم با نوک انگشت مخلوط کردم تا مثل شن شود.

داخل یک ظرف دیگر کره نرم و شکر را خوب با همزن می زنیم تا کرمی شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و بعد از خوب هم زدن با همزن تخم مرغ بعدی را می ریزیم.

پوره کدوحلوایی، خامه و آب لیمو ترش را هم اضافه کردم (اگر خامه تان شل نیس از قبل یکم با چنگال بزنید)

با همزن می زنیم تا یکدست شوند. بعد مخلوط آرد را کم کم می ریزیم و با لیسک یا قاشق هم می زنیم. حالا نصف این مایه را داخل قالب می ریزیم.

از مواد میانی روی مایه کیک می ریزیم طوری که وسط آن پر شود و کناره ها خالی بماند.

حالا بقیه مایه کیک را روی آن ریختم. خوبه که دقیقا مواد را نصف کرده باشید که آن مغز میانی خوب وسط بیفتد.

توی فر طبقه وسط به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که تستر تمیز از داخل کیک در بیاد، قرار می دهیم.

یک عطر و بویی داخل خانه می پیچد که بیا و ببین بگذارید 20 تا 30 دقیقه داخل قالب بماند و بعد روی توری سیمی برگردانید.

این کیک بافت نرم و پوکی دارد و قسمت بسیار خوشمزه اش می دانید کجاست؟

همان مغز میانی اش، یعنی بی نظیره، طعم آن مثل باقلوا می ماند.

این کیک را اگر کدو حلوایی دارید از دست ندهید که اصلا از دست دادنی نیست.

البته شخصا دوست داشتم عطر و طعم کدو داخل آن بیشتر باشد.

اما خب ادویه هاش غالب است و عطر دارچین و طعم گردو با آن مواد میانی بی نظیرش کرده است.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا