رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن لوز زعفرانی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن لوز زعفرانی

وسایل مورد نیاز برای لوز زعفرانی :

پودر بادام     ۳۰۰ گرم
 شکر     ۱/۵ پیمانه
 آب     ۳/۴ پیمانه
 پودر زعفران     ۲ گرم
پودر قند     ۳۰ گرم
پودر پسته     مقداری برای تزیین

روش درست کردن لوز زعفرانی :

شکر و آب را می گذاریم بجوشد تا حدی غلیظ گردد که وقتی لای دو تا انگشت لمس می کنیم کشدار شود سپس می گذاریم خنک شود و با همزن هم می زنیم تا سفید و کشدار شود حدودا ۱۰ دقیقه بعد زعفران را که با ۱ قاشق آب دم کردیم را به آن اضافه می کنیم و یک کم با همزن مخلوط می کنیم و بعد مواد را با پودر بادام و پودر قند مخلوط می کنیم‌ و خمیر را داخل قالب ها می ریزیم و می گذاریم فریزر تا خودش را بگیرد بعد از قالب در می آوریم. و با پودر پسته تزیین کنید.

اگر خمیرتان شل بود یکم پودر بادام بیشتر بزنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا