رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی شکلات آلمانی بدون فر

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی شکلات آلمانی بدون فر

وسایل مورد نیاز برای شیرینی شکلات آلمانی :

بیسکویت پتی پور پودر شده     100 گرم یا کمی بیشتر
تخم مرغ      1 عدد
 شکر     یک دوم پیمانه
کره       120 گرم
پودر کاکائو     یک چهارم پیمانه
رنده پوست پرتقال     1 قاشق سوپخوری
گردو خرد شده     یک دوم پیمانه
خلال پسته     در صورت تمایل مقداری

روش درست کردن شیرینی شکلات آلمانی بدون فر :

کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم گذاشته تا کره آب شود، تخم مرغ و شکر را با همزن هم می زنیم و به کره و کاکائو اضافه کرده و هم می زنیم فقط در حدی که شکر کاملا حل شود از روی حرارت برداشته و گردو و بیسکویت را می ریزیم و رنده پوست پرتقال یا نارنج را هم می ریزیم.

اگر مواد شل بود می شود کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد می شود پسته هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل شود من این مقدار را داخل 2 تا کیسه فریزر ریختم و خوب فشرده کردم بصورت استوانه و 3 ساعت در فریزر گذاشتم.

موقع برش زدن به دلخواه می توانیم در پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتانیم شکلات بسیار خوشمزه ای است و طرفدار زیاد دارد.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا