روش درست کردن تافی شکلاتی
روش درست کردن تافی شکلاتی
وسایل مورد نیاز برای تافی شکلاتی :
شکلات 170 گرم
کره نصف ثشث غذاخوری
شیر عسلی 1 قوطی
آرد همه منظوره یک و نیم پیمانه یا 195 گرم
عصاره وانیل خالص نصف قاشق چایخوری
شکر سفید 1/4 پیمانه یا 50 گرم
کره به دمای محیط رسیده 3/4 پیمانه یا 170 گرم
روش درست کردن بیسکوییت :
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم بکنید. داخل قالب فویل آلومینیومی یا کاغذ روغنی بیاندازید، به طوری که از دو طرف قالب بیرون بیاید و روی فویل را با کمی کره ی آب شده چرب کنید. کره و شکر را با همزن زده تا سبک شود. بعد به ترتیب وانیل، آرد و نمک را اضافه و هم زنید تا خمیر شکل گیرد. خمیر را یکدست داخل قالب پهن بکنید و روی آن را با چنگال سوراخ کرده تا در فر پف نکند و به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید بعد از پخت فرصت دهید تا سرد گردد.
روش درست کردن کارامل :
شیر عسلی را داخل یک ظرف نسوز ریخته و روی آن را با یک فویل بپوشانید و روی یک قابلمه آب در حال جوش به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم قرار داده تا بپزد. هر از گاهی فویل را برداشته و آن را هم بزنید و مطمئن باشید که آب زیر آن در حال جوشیدن است، تا زمانی که شیر عسلی غلیظ و کاراملی شود. بعد از آماده شدن کارامل، آن را از روی حرارت برداشته و روی بیسکوییت پخش و یکدست کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
روش درست کردن گلیز شکلاتی :
شکلات و کره را داخل یک ظرف نسوز بن ماری کرده و اجازه دهید تا به دمای اتاق برسد و سپس آن را روی کارامل به آرامی پخش کرده و اجازه دهید خودش را بگیرد. بعد از سرد شدن، آن را با چاقویی که با آب داغ خیس کرده اید برش دهید.
برای اینکه تافی های زیباتری داشته باشید می توانید بیسکوییت و کارامل را به صورت چند لایه درست بکنید، با این تفاوت که روی لایه ی اول کارامل باید بیسکوییت های خرد شده را بریزید و سپس کارامل، این کار را چند بار ادامه بدهید و نهایتا روی آن را با شکلات پوشش بدهید.
افزودن دیدگاه جدید