رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن حلوای پسته ویژه ماه رمضان

تاریخ انتشار:

روش درست کردن حلوای پسته ویژه ماه رمضان

وسایل مورد نیاز برای حلوای پسته :

آرد       250 گرم
کره       170 گرم
روغن مایع      65 میلی لیتر
 پسته پودرشده      50 گرم
پودر هل     1 قاشق سوپخوری
رنگ سبز خوراکی     به میزان لازم

وسایل مورد نیازبرای شربت:

آب     250 میلی لیتر
 شکر     250 گرم

روش درست کردن حلوا پسته :

اول شیره حلوا را آماده کنید، به این صورت که اول آب و شکر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر ذوب شود،بعد حرارت را زیاد کنید تا شربت چند جوش بزند، بعد از روی حرارت بردارید و کنار قرار دهید.

بعد آرد را در قابلمه ای دیگر بریزد روی حرارت گذاشته و مرتب هم زنید تا نسوزد به حدی هم بزنید که آردتان دیگر بوی خامی ندهد. بعد کرده تا اضافه کرده و هم بزنید تا آرد با کره سرخ شود. روغن مایع را اضافه کنید، شیره آماده شده را نیز اضافه کنید تا شیره جذب آرد شود.

بعد رنگ سبز، پودر هل و پودر پسته را اضافه کنید و در صورت خشک بودن خمیر می توان کره به آن اضافه کرد. می توانید داخل اسکوپ بستنی یا قاشق های اندازه گیری، حلوا را فشرده کرده و از قاشق جدا کنید، سپس در کپسول های کاغذی قرار دهید یا با استفاده از قالب های مونوپورشن و مقداری کیک اسفنجی، حلوای پسته را تزیین بکنید. به هر صورتی که می توانید و دوست دارید می توانید آن را تزیین بکنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا