رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه بیسکوییت با رویه شکلات

تاریخ انتشار:

روش تهیه بیسکوییت با رویه شکلات

وسایل مورد نیاز برای بیسکوییت با رویه شکلات :

تخم مرغ      1 عدد
 شکر     75 گرم
 کره     160 گرم
 وانیل     یک چهارم قاشق چایخوری
آرد     170 تا 150 گرم
پودر نشاسته     حدود 70 گرم
شکلات تخته ای     120 گرم

 

روش تهیه بیسکوییت با رویه شکلات :

آرد و نشاسته و وانیل و شکر را مخلوط کرده و کره را به آن اضافه کنید تا کاملا کره به خورد مواد رود. تخم مرغ را اضافه نموده مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل گردد. خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار بدهید.

بعد روی سطحی صاف آرد بپاشید و خمیر را روی آن به اندازه سه میلیمتر با وردنه پهن کنید و با قالب مورد نظر قالب زده روی سینی فر چرب شده قرار داده با حرارت 175 درجه به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار بدهید تا رنگ بیسکوییت ها طلایی شود. بعد از پخت روی بیسکوییت ها را با شکلات آب شده بپوشانید و روی آن را مغز گردو نیم شده یا بادام قرار دهید.

در ابتدا 150 گرم آرد را اضافه نموده مراحل کار انجام شود اگر خمیر چسبنده بود آرد را اضافه نموده تا خمیر به دست نچسبد.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا