روش تهیه باسلوق شیره انگور (دوشاب)
روش تهیه باسلوق شیره انگور (دوشاب)
وسایل مورد نیاز برای باسلوق شیره انگور (دوشاب) :
نشاسته گندم 1 پیمانه
آب 2/5 پیمانه
شیره انگور 1/5 پیمانه
هل مقداری
گلاب نصف استکان
روش تهیه باسلوق شیره انگور (دوشاب) :
آب سرد و نشاسته را با هم مخلوط کنید تا نشاسته حل شود بعد شیره انگور را اضافه کرده و روی گاز با شعله ملایم قرار بدهید و به صورت مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و قوام بیاید یعنی به حالت فرنی برسد.
بعد از آن گلاب را بریزید و هل اضافه کنید و شعله را کم کنید زیر قابلمه شعله پخش کن قرار داده و روی آن دمکنی قرار بدهید. تا کاملا خامی نشاسته گرفته شود حدود 20 دقیقه به حالت دم گذاشته هر 2-3 دقیقه در آن را باز کنید و مواد را مرتب مخلوط کنید تا جایی که وقتی با قاشق مواد را مخلوط کنید، حباب هایی داخل مواد دیده شود که این علامت نشان می دهد که خامی باسلوق گرفته شده است.
بعد از روی حرارت برداشته و تا داغ است داخل ظرف سرو یا قالب بریزید و بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد از خنک شدن از قالب جدا کرده و در نهایت با گردو یا پسته تزیین کنید.
نکته برای تهیه باسلوق شیره انگور (دوشاب) :
توجه داشته باشید مقدار آب در باسلوق به نشاسته ربط دارد و اگر به اندازه مواد بالا استفاده کردید و هنگام پخت باسلوق شما خیلی سفت شد می توانید دوباره نصف پیمانه آب به آن اضافه کنید.
افزودن دیدگاه جدید