رسالت جهانی بانوی مسلمان

سید حسین سیدی
بانوی مسلمان

قرآن کریم، مسلمین را امت وسط معرفی کرده است و این نکته را به مسلمین یادآور شده که باید سرمشق دیگر امتها و ملتها(ادیان) شوید. «وَ كَذَالِكَ جَعَلْنَاكُمْ أُمَّةً وَسَطًا لِّتَكُونُواْ شهُدَاءَ عَلىَ النَّاسِ وَ يَكُونَ الرَّسُولُ عَلَيْكُمْ شَهِيدًا؛[بقره/143] و ما همچنین شما (مسلمين) را به آيين اسلام هدايت كرديم و به سيرت نيكو بياراستيم تا گواه مردم باشيد و پيغمبر نيز گواه شما باشد (تا شما از وى بياموزيد).» بدون شک یکی از کانونهای اصلی الگو بودن مسلمین، کانون خانواده است، و در این کانون حیا و عفت، بانوان نقش ارزنده ای بر عهده دارند.
حیا و عفت(علی الخصوص در محیط خانواده) یکی از موارد مهمیست که می تواند باعث الگوگیری سایر ملتها از مسلمین شود، و به جرات می توان گفت اکثر زنان تازه مسلمان، به خاطر تاکید اسلام بر حجب و حیا ــــ که با تشکیل خانواده به کمال می رسد ــــ مسلمان می شوند.
 حجب و حیا در فطرت انسان است، و  زنان نامسلمان با گرایش به حجاب، و ارضای میل فطری خود، سرمشق بودن زنان مسلمان را به اثبات رسانده، و خود را نیز با تشرف به دین اسلام سعادتمند خواهند کرد.
انشاءالله.
ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست، که اگر مسلمین در بخشهای دیگر(اقتصادی، فرهنگی و...) الگو بودن خود را بر ملتهای دیگر اثبات کنند، شاهد اقبال دو چندان غیر مسلمین به اسلام خواهیم بود.

Share