نماهنگ محرم «خوش آمدی ای سر بریده» / مداحی حاج محمدرضا طاهری

دریافت ویدئو
دانلود فایلاندازه
فایل خوش آمدی ای سر بریده / مداحی حاج محمدرضا طاهری94.05 مگابایت
نوحه سوزناک " خوش آمدی ای سر بریده " با مداحی حاج محمدرضا طاهری / شب سوم ماه محرم الحرام ۱۴۴۰ هجری قمری

نماهنگ محرم «خوش آمدی ای سر بریده»:

نماهنگ محرم خوش آمدی ای سر بریده اسم قطعه کوتاه ویدئویی حاضر است که با مداحی سوزناک حاج محمدرضا طاهری در شب سوم محرم 1397 به مدت 07:51 مشاهده می فرمایید. 

خوش آمدی ای سربریده
رسیدم با قد خمیده
میکشمت به دامان
غرق خجالتم ز مهمان
پدر فدای حنجرت
ببین چگونه دخترت
شده شبیه مادرت
وای حسین وای حسین وای حسین

نماهنگ محرم «خوش آمدی ای سر بریده»

از همین مداح :

صوت/نور چشم ترم ای ز جان بهترم - حاج محمد رضا طاهری
نماهنگ محرم «چرا نمیرم ز سربه زیری» / مداحی حاج محمدرضا طاهری

نماهنگ محرم «خوش آمدی ای سر بریده»

شب سوم محرم؛ یادآور حضرت رقیه سلام الله علیها

رقیه (سلام الله علیها) دردانه سه ساله حسین بن علی (علیه السلام) است. نام مبارک او در بعضی از کتاب های تاریخی و مقاتل نقل شده است و برخی دیگر مانند ریاض الاحزان از او با نام فاطمه صغری یاد کرده اند. رقیه (سلام الله علیها) در روز سوم صفر سال 61 ه.ق در سفر اهل بیت به شهر شام از دنیا رفته است. شاید نام گذاری روز سوم محرم به نام این بانوی کوچک به این انگیزه بوده که در گرماگرم عزاداری دهه اول، از مظلومیت او یادی شود.
حضرت رقیه الگوی تربیت صحیح است. با تدبر در جملات کوتاهی که او هنگام دیدن سر بریده پدر به زبان آورده به خوبی می توان دریافت که این کودک از چه معرفت والایی برخوردار بوده است.
 “عمر بن سعد” یک روز پس از ورود امام علیه السلام به سرزمین كربلا یعنی روز سوّم محرم با چهار هزار سپاهی از اهل كوفه وارد كربلا شد. 
امام حسین علیه السلام قسمتی از زمین كربلا كه قبر مطهرش در آن واقع مي شد را از اهالی نینوا و غاضریه به شصت هزار درهم خریداری كرد و با آنها شرط كرد كه مردم را برای زیارت راهنمایی نموده و زوّار او را تا سه روز میهمان كنند.
در این روز “عمر بن سعد” مردی بنام “كثیر بن عبداللّه ” ـ كه مرد گستاخی بود ـ را نزد امام علیه االسلام فرستاد تا پیغام او را به حضرت برساند. كثیر بن عبداللّه به عمر بن سعد گفت: اگر بخواهید در همین ملاقات حسین را به قتل برسانم؛ ولی عمر نپذیرفت و گفت: فعلاً چنین قصدی نداریم. 
هنگامی كه وی نزدیك خیام رسید، “ابو ثمامه صیداوی” (همان مردی كه ظهر عاشورا نماز را به یاد آورد و حضرت او را دعا كرد) نزد امام حسین علیه السلام بود. همین كه او را دید رو به امام عرض كرد: این شخص كه مي آید، بدترین مردم روی زمین است. پس سراسیمه جلو آمد و گفت:شمشیرت را بگذار و نزد امام حسین علیه السلام برو. گفت: هرگز چنین نمي كنم. 
ابوثمامه گفت: پس دست من روی شمشیرت باشد تا پیامت را ابلاغ كنی. گفت: هرگز! ابوثمامه گفت: پیغامت را به من بسپار تا برای امام ببرم، تو مرد زشت كاری هستی و من نمي گذارم بر امام وارد شوی. او قبول نكرد، برگشت و ماجرا را برای ابن سعد بازگو كرد. سرانجام عمر بن سعد با فرستادن پیكی دیگر از امام پرسید: برای چه به اینجا آمده ای؟ حضرت در جواب فرمود: 
“مردم كوفه مرا دعوت كرده اند و پیمان بسته اند، بسوی كوفه مي روم و اگر خوش ندارید بازمي گردم...

روز سوّم ماه محرّم الحرام :
نامه امام حسین علیه السلام برای اهل کوفه

در این روز امام حسین علیه السلام برای بزرگان کوفه نامه ای نوشتند و آن را به قیس بن مسهّر صیداوی دادند که به کوفه برساند.مأمورین بین راه قیس را گرفتند، و پس از آنکه او بر ضد یزید و ابن زیاد سخن گفت، او را به شهادت رساندند.

 ورود عمر بن سعد به کربلا :
در این روز عمر بن سعد با با شش یا نه هزار سوار برای قتل پسر پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم وارد کربلا شد و در مقابل آن حضرت لشکر گاه ساخت و خیمه برافروخت.ورود ابن سعد به کربلا در روز چهارم هم نقل شده است.

 

مطالب پیشنهادی:

نماهنگ محرم

Share